Brede Værk - Industrien i den grønne

Museum med fokus på industrialiseringen i Danmark

Museet Brede Værk ligger i Danmarks største fredede industrianlæg. Med lyd, lys, levende billeder, og et mylder af spændende ting får du indblik i historien om almindelige menneskers hverdag på vej mod nutidens samfund og om industrialiseringens betydning for dagligdagen.

Interaktive film og gamle maskiner


Mød fabrikkens folk på de interaktive film mellem de gamle maskiner, konkurrér med andre omkring samlebåndet, og nyd de rustikke fabriksbygninger, midt i den skønneste natur.

Aktivbilletten

Med Aktivbilletten kan du følge en virtuel fabriksarbejder og lokke historier ud af stempelure, kæmpe mobiltelefoner og gamle DSB-uniformer. Der er oplevelser nok til en hel dag og for hele familien.

Buster Filmfestival

I september blev der filmet på Brede Værk! 5 klasser med elever i alderen 10-14 år udtænkte fremtidsscenarier, klædte sig ud og producerede små film i "Maskinen" på Brede Værk. Fondsstøtte muliggjorde dette samarbejde mellem Buster Filmfestival og Nationalmuseet/Brede Værk. Læs mere om projektet "Fabrikken - animér et fremtidsscenarie" og se de flotte film som eleverne har lavet med deres bud på fremtiden.

 

 

Maskinrummet på Brede Værk
Bookmark and Share
Så åbner arbejderboligen igen